+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Одбери јазик

Нашата експертиза во млекарството се спојува со нашата заложба да користиме состојки со највисок квалитет и иновативна технологија за да им обезбедиме на нашите клиенти млечни производи со одличен вкус и исклучителни услуги.

Целосно сме опремени за производство на голем избор на млечни производи за да ги задоволиме побарувачките на клиентите.