+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Одбери јазик

МИСИЈА

Нашата мисија е да произведуваме млечни производи со одличен квалитет преку сертифицирани системи за обезбедување квалитет, модерна технологија и ефикасно управување со синџирот на снабдување.

ВИЗИЈА

Ние сме експерти за млекарство. Нашата визија е да ја прошириме таа експертиза низ Европа и да станеме водечки европски производител на млечни производи. Се посветуваме само на млекарството и постојано ги подобруваме нашите процеси и технологија за зајакнување на нашата експертиза во секторот.