+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Одбери јазик

Портфолиото на брендот Yovita нуди традиционален јогурт, кисело млеко, павлака, кефир и пробиотски јогурт; сето тоа обезбедува здравствени придобивки од ферментирани млечни производи со идеален вкус, богата и хранлива содржина. 

Уникатните хранливи материи и корисни бактерии на Yovita помагаат во зајакнувањето на структурата на коските, го поддржуваат имунолошкиот систем, носат придобивка за дигестивниот систем и помагаат во управувањето со тежината. 

Одличниот вкус на Yovita ќе ги задоволи сите љубители на јогурт, ќе донесе виталност кај сите и ќе стане дел од секојдневната рутина дома и во движење. Направете го Yovita вашата „Добра навика за здрав живот“. 

Yovita, виталност секој ден!

 • Yovita кефир
  Yovita кефир
 • Yovita кисело млеко
  Yovita кисело млеко
 • Yovita jогурт
  Yovita jогурт
 • Yovita павлака
  Yovita павлака
 • Yovita пробиотски јогурт
  Yovita пробиотски јогурт