+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Одбери јазик

Брендови

 • Sütaş ја носи хранливоста на млекото со својот широк асортиман на природни и вкусни млечни производи; обезбедувајќи здравје и среќа на секое домаќинство.

  Sütaş, сета хранливост на млекото!

  Повеќе
 • Sütaş Ayran е природен и здрав пијалок со идеален, уникатен вкус и полна текстура. Тој освежува во сите пригоди и го надополнува вкусот на оброците. Sütaş Ayran прави да се чувствувате добро со свежината која ја дава.

  Sütaş Ayran, чувствувај се добро, чувствувај се свежо!

  Повеќе
 • Yovita ги нуди бројните здравствени придобивки од млечните производи за вас и вашите сакани. Yovita, самото име претставува за што стои брендот: Јогурт + Виталност.

  Yovita, Виталност секој ден!

  Повеќе