+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Одбери јазик

Sütaş ја носи хранливоста на млекото со својот широк асортиман на свежи, природни и вкусни млечни производи; обезбедувајќи здравје и среќа на сите поединци. 

Преку својот синџир на вредности во млекарството, Sütaş ги зачувува суштината и својствените хранливи материи на млекото и ја носи оваа хранливост во нејзината најприродна состојба. 

Широкиот асортиман на млечни производи на Sütaş вклучува UHT млеко, јогурт, кисело млеко, павлака, путер и различни видови сирење, произведени со експертиза и мајсторство. 

Sütaş, сета хранливост на млекото!

 • млеко
  млеко
 • Кисело Млеко
  Кисело Млеко
 • Павлака
  Павлака
 • Сирење
  Сирење
 • Путер
  Путер
 • Salep
  Salep
 • Sütaş јогурт
  Sütaş јогурт