+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Одбери јазик

Експертиза

Се посветуваме само на млекарството и постојано ги подобруваме нашите процеси и технологија за зајакнување на нашата експертиза во секторот. 

Доверба

Посветени сме на градење доверба со нашите вработени, клиенти и сите други акционери. 

Одговорност

Секогаш се стремиме да бидеме правични, одговорни и транспарентни.  

Почит

Имаме почит кон луѓето, општеството и природата .