+389 2 2531 000
info@eurodairy.com
Euro Dairy
Одбери јазик

Нашата експертиза во млекарството се спојува со нашата заложба да користиме состојки со највисок квалитет и иновативна технологија за да им обезбедиме на нашите клиенти млечни производи со одличен вкус и исклучителни услуги.

Целосно сме опремени за производство на голем избор на млечни производи за да ги задоволиме побарувачките на клиентите.

Брендови

Капацитети за производство на млеко

Со нашиот капацитет за преработка на млеко од 250 000 литри дневно, целосно сме опремени за производство на млечни производи за да ја задоволиме побарувачката на нашите клиенти. Нашите капацитети во Скопје се простираат на вкупна површина од 29 000 квадратни метри, вклучувајќи 6 500 квадратни метри внатрешен простор. 

Нудиме широк асортиман на производи како што се млеко (обичен, со вкус), ферментирани производи (јогурт за пиење, цврст јогурт, јогурт со вкус, ајран, пробиотски јогурт, кефир, кисела павлака), сирење, путер и павлака. 

Eurodairy
  • ЕКСПЕРТИЗА НА EURODAIRY

    Нашиот сеопфатен пристап кон млекарството вклучува иновативно истражување и развој насочени кон подобрување на рационализацијата на процесите и квалитетот на производите. Со нашето богато искуство, произведуваме различни производи што одговараат на потребите на нашите клиенти.

  • ТЕХНОЛОГИИ НА ПРОИЗВОДСТВО

    Нашиот капацитет, опремен со вградена лабораторија, складишта со суви услови и ладилник, овозможува широк спектар на оперативни можности вклучувајќи производство, пакување и дистрибуција. Строго се придржуваме до најновите производствени упатства како што се сертификатите за систем на безбедност на храната (TSE FSSC 22000 ISO/TS 22002-1) и еколошките стандарди (ISO 14000).

Билтен

Претплатете се на нашиот билтен и бидете во тек!